Egy ötlet ajándékozásra...

Mikor ajánlom az ajándékkártyát és az ajándékutalványt?

Amikor olyan ajándékot szeretnél adni egy számodra közel álló személy részére, amit tudod, hogy örömmel használna, de  magától valószínűleg nem költene rá, így egy számára hasznos ajándékkal lepheted meg Őt!

Mi ez, hogy néz ki?

Szépen kidolgozott, nyomtatott, papír alapú kis kártya, amelyet csak ki kell tölteni a szükséges adatokkal és odaadni a megajándékozandónak. Mivel normál boríték méretű, ezért egy szép borítékba téve elegánsan átadható. 

Mi az ajándékkártya és az ajándékutalvány lényege? (Mikor melyiket?)

Az ajándékkártya egy általad kiválasztott kozmetikai kezelés igénybe vételére jogosítja az ajándékozottat, amely lehet igény szerint különböző arckezelés, arcmasszázs, gyantázás, szemöldök-szempilla festés, smink, vagy bármi, ami a mindenkori árlistában szerepel.

Az ajándékkártyán összeg nem szerepel, csak az, hogy milyen kezelésre jogosult.

Az ajándékutalvány választási lehetőséget biztosít, ugyanis bármely – neki tetsző – kezelést igénybe vehet, amely az utalványon feltüntetett összeghatárba belefér az aktuális árlista szerint, vagyis amelyet a megajándékozott úgymond elkölthet a kívánt kezelésre.

Megoldható magasabb árú kezelés igénybevétele is, ebben az esetben csak a különbözetet kell fizetnie.

Hogyan lehet megvenni a kártyát és az utalványt?

A Kleopátra Kozmetikában készpénzért vásárolhatóak meg.

Ott a helyszínen eldöntheted, hogy egy általad kiválasztott kezelésre fizeted be, vagy rábízod a döntést, hogy melyik kezelést vegye igénybe.

Meddig lehet felhasználni?

A kártya és az utalvány is a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel, a határidő feltüntetésre kerül a papíron.

Hol kaphatok bővebb felvilágosítást?

Ha maradt valami kérdésed, kérlek, fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Kleopátra Kozmetika – ahol megpihenve szépülhetsz