Egy kozmetika, ahol megpihenve szépülhetsz...

Sminkelés

A sminkpróba lényege, hogy ne közvetlenül a fontos alkałom előtt kelljen kikisérletezni, hogy mi áll jól, mit viselne szívesen a vendég.
A sminkpróbára általában több idő jut, mint a fő smink
elkészítésére, hiszen az adott alkalom előtt már szinte mindenki időhiányban szenved.
A próbán átbeszéljük, kipróbáljuk a színeket, a festési módokat, majd kiválasztjuk a legjobban tetszőt. A sminkpróbán kiválasztott smink minden eleme felvezetésre kerül a személyes sminklapra, amelyet a fő smink elkészítésekor, mintegy térképként használva gyorsabban eikészíthető a smink.
A sminklapon a smink összetételén kívül hasznos információk is szerepelnek, pl. az arcforma, arcbőr típusa és egyéb hasznos tippek.
A sminklap a fő smink után hazavihető.
A sminkpróba legfontosabb küldetése, hogy kiderüljön: a
vendég sajátjának érezi-e a sminket, szívesen viseli-e,
tudja-e jól viselni, nem érzi-e idegennek, és hogy mindez
ne a fontos eseményen derüljön ki!

A sminkpróbán 1.000 Ft kedvezményre jogosító kupon
kerül átadásra, amely felhasználható az alkalmi smink
árának csökkentésére!

Egy visszafogott, bármilyen körülmények között hordható egyszerűbb smink. Elkészítése 35-40 perc.

Ezt már célzottan az alkalomhoz készítem (bál, esküvőn való részvétel, ballagás, stb.) Lényegesen erősebb, estére való, jól kiemeli a hölgyek szépségét, nagyon tartós és kényelmes viselet.

Inkább a nappali sminkhez hasonlító un. ‘nude’ smink, amivel kiemeljük a menyasszony szépségét, de megőrizzük a természet adta szépséget.

Bőrkényeztetés​

A kor előrehaladtával, akár már a húszas éveink elmúltával a bőr veszít rugalmasságából.
Az arcizmok megereszkednek, az arc teltsége csökken, petyhüdt lesz.
A kozmetikai laboratóriumok folyamatosan új fejlesztésekkel segítenek késleltetni ezt a folyamatot, a különböző hatóanyagok azonban csak a bőr minőségét tudják karbantartani.
 
A DXN Korea Dél-Koreai kozmetikai vállalat 2018 Karácsonyán Budapesten mutatott be egy kombinált megoldást, amely helyreállítja az évekkel ezelőtti arckontúrt, egyúttal feltölti a bőrt tápanyagokkal, rugalmassá, fiatalossá, ragyogóvá téve azt.
 

Mi az az MRT?

Ez az MRT, (Manual Reface Therapy), amely gépi kezelés nélkül, magas minőségű, speciális hatóanyagtartalmú kozmetikumokkal végzett fej-, arc- nyak- és dekoltázs-masszázs. A kezelés egyúttal a nyirokrendszert is érinti, ami a krémek hatásaival együtt javítja a bőr és az izmok állapotát.

A neurokozmetikumok a szépségipar leginnovatívabb és leghatékonyabb készítményei, amelyek a neurotranszmitterek, valamint a bőrt és az agyat összekötő természetes rendszert használják fel a kozmetikai eljárások során, egyrészt a bőrreceptorok aktiválásával, az arcizmok ellazításával, a ráncok kisimításával, illetve a különböző környezeti ingerekre (smog, páratartalom, hőmérsékletváltozás) adott neurális válaszok gátlásával.

Az idő múlása kérlelhetetlenül megviseli a bőrünket, ráadásul a leglátványosabban, az arcbőrt. Az öregedés jeleivel és a ráncok megjelenésével a nők örökös harcot vívnak. Már 25 éves korukban megjelennek a ráncok és megfelelő bőrápolás hiányában minden évvel a mennyiségük és mélységük egyre csak növekszik. 

ARKANA

A bőr és az agy kapcsolata

Az ARKANA megtalálta a módját az azonnali bőrfiatalításnak akkor, amikor létrehozta az első ráncok elleni neuropeelingjét.

A kezelés hatása közvetlenül a bőrsejtekre hat, a saját neurotranszmitterek termelésére serkenti azokat. 

Harmonizáló és bőrvédő hatású arckezelés probiotikumokkal. Elősegíti a bőr mikrobiótáinak rekonstrukcióját. Egyszerűen magyarázva: Amikor kénytelenek vagyunk antibiotimukat szedni, sajnos elpusztulnak a jótékony hatású bélbaktériumok is, amit ha csak részben is tudunk, de pótolni kell. Nos ezt a kezelést ehhez tudnám hasonlítani, csak a bőr esetében. Kifejezetten ajánlott a bőr mikrobiótáinak egyensúlyhiánya esetén, ami a stressz és a környezetszennyezés (beleértve a levegőszennyeződést, gyógyszerszedést és UV sugárzást) következménye.

Az ázsiai szépségápolási tradíciók ihlette prémium arckezelés,amely többek között a matcha tea,tsubaki olaj és az aloe vera bőrtápláló hatásainak köszönhetően visszaállítja a bőr természertes ragyogását. Hatásai:stimulálja a kollagén és elasztin szintézist,fokozza a bőr hidratáltságát,,bőrfeszesítő és fiatalító hatású.

Hermetikusan zár és természetes nyomó hatásánál fogva mélyen bejuttatja, “belekényszeríti” a hatóanyagokat a bőrbe.

Speciális relaxáló, méregtelenítő masszázs AA Prestige Institute antiallergén, professzionális termékekkel.Ez a különleges technikájú masszázs a passzív izmok edzésével fokozza a nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a test méregtelenítését és a méreganyagok kiürülését.

Különleges technikájú masszázs, mely stimulálja az arc energiapontjait, ezáltal javítja az arc feszességét, a bőr tónusát, fokozza a vérkeringést, sejtszinten oxigenizál, ezáltal élettelivé válik a bőr. A lágy, nyugtató mozdulatoknak köszönhetően alkalmas a belső nyugtalanság lecsillapítására is, így a test és a lélek együtt újul meg. Kifejezetten alkalmas fakó, fényevesztett bőr, migrénes fejfájás, premenstruációs szindróma, álmatlanság és általános kedélyjavító kezelésre.

Segítségével a bőr mélyebb rétegeibe jutnak a hatóanyagok, továbbá hatékony a ráncok kezelésében, aknés, heges bőrök esetében.

Az arcvasalás hatékonyan alkalmazható a bőrfunkciók élénkítésére, úgy mint a lokális vérkeringés javítása, valamint a sejtek tápanyag és oxigén ellátásának fokozása.

Hideg-meleg terápia:

A meleg hatásokat együtt járó bőráteresztőképesség javulása miatt a zsírban és vízben oldódó hatóanyagok is könnyebben juttathatók be a mélyebb rétegekbe. A hideg ideális a bőr megnyugtatásához, valamint a folyadék pangással együtt járó állapotok (pl. ödéma vagy rozácea) mérséklésére.

A készülék különleges oszcilláló mozgásának köszönhetően mélyen tisztítja az arcbőrt, anélkül, hogy túlzottan igénybe venné azt. A “nyomkodós” arctisztítást ugyan nem helyettesíti, de kiegészíti annak hatékonyságát, ugyanis használatával tovább megőrzi a bőr a tisztaságát. Különleges hatásának köszönhetően az arcradírozásnál jóval hatékonyabb, gyors, ám alapos tisztítás érhető el csupán néhány perc alatt.

Arckezelések

Munkafázisok:

 1. Letisztítás
 2. Masszázs
 3. Tápláló pakolás (kiegészítve szükség esetén arcvasalással, ultrahanggal, peel-off maszkkal)
 4. Tonizálás
 5. Átkrémezés

Csak abban az esetben ajánlott, ha táplálásra szorul a bőr, de tiszták a pórusok.

A kezelés hossza: 45 perc

Nagykezelés, arctisztítás munkafázisai:

  1. Letisztítás
  2. Masszázs
  3. Felpuhítás gőz segítségével
  4. Tisztítás (nyomkodás)
  5. Fertőtlenítés
  6. Pórusösszehúzás
  7. Tápláló pakolás
  8. Tonizálás

Minden bőrre időnként ráfér, hogy a pórusokban megtelepedő mitesszereket, pattanásokat (aknékat) steril körülmények között eltávolítsuk.

A kezelés hossza:
90-120 perc